Onze Diensten

Fiscale Diensten

Iedere Nederlander heeft te maken met belastingen. Of u nu ondernemer of particulier bent er zal aangifte gedaan moeten worden.  Niemand heeft er belang bij teveel belastingen te betalen.  Het niet, niet goed of niet tijdig aangifte doen kan grote kosten met zich mee brengen. U hebt er geen belang bij om een navorderingsaanslag te krijgen. Om dit te voorkomen kunnen wij voor u de aangifte inkomstenbelasting verzorgen en wanneer dit niet voor 1 april lukt, kunnen wij uitstel voor u aanvragen.

Als ondernemer bent u verplicht aangifte BTW te doen. Dit kan op verschillende manieren, maandelijks, per kwartaal of per jaar. Is uw bedrijf een BV dan dient er aangifte vennootschapsbelasting te worden gedaan. Als ondernemer en particulier moet er aangifte inkomstenbelasting worden ingeleverd. Al deze werkzaamheden kunnen wij u uit handen nemen. Denkt u dat u aan het eind van het jaar veel belasting te moeten betalen of krijgt u veel geld terug dan kunnen wij voor u een voorlopige aanslag/teruggaaf aanvragen. U betaalt dan maandelijks alvast een deel, of ontvangt al een gedeelte. Ook kunnen wij voor u de diverse toeslagen (ondermeer zorg, huur) aanvragen.

Wij zijn lid van het register belastingadviseurs als belastingconsulent.

Financiele Diensten

Als ondernemer bent u verplicht een administratie te voeren. Wij kunnen u dit uit handen nemen, zowel maandelijks, per kwartaal of het gehele jaar. Wilt u echter zelf de administratie voeren,  dan kunnen wij voor u de jaarrekening en de BTW suppletie opstellen.  Ook kunnen wij maandelijks, per kwartaal of geheel jaar de aangifte BTW voor u uitrekenen en versturen naar de belastingdienst.

Wordt er een tussentijdse rapportage gevraagd dan kunnen wij deze voor u verzogen. Voor al deze werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van boekhoudprogramma Snelstart.

2686064

Wil je meer weten?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan